De accommodatie

De Sportbox is eigendom van de drie naast gelegen middelbare scholen, te weten Dali College, Skills VMBO en Forta. De scholen maken tijdens de schooltijden volop gebruik van deze sportaccommodatie, bestaande uit 3 gymzalen en 1 sporthal. De sporthal is middels scheidingswanden op te delen in 3 zaaldelen. Op werkdagen na 17.00 uur zijn de onderdelen van de sportaccommodatie te gebruiken voor sport- en beweegactiviteiten.
Het huren van de Sportbox is via ons mogelijk. Naast werkdagen is de Sportbox ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties (behalve de zomervakantie) beschikbaar.

Mogelijkheden

De Sportbox gevestigd aan de Plesmanweg 450 in Heemskerk bestaat uit in totaal zes gymnastieklokalen, waarvan er drie aaneen te schakelen zijn tot een sporthal. Deze sporthal is 36 x 21 meter en is uitermate geschikt als trainingsruimte. De drie losse gymzalen bevinden zich op de benedenverdieping en de sporthal bevindt zich op de bovenverdieping. Op de tussenverdieping bevinden zich de kleed-en doucheruimten.

Huren acccommodatie

Door het invullen van het contactformulier doet u uw aanvraag voor de gewenste accommodatie.

Uw aanvraag wordt door ons kantoor in behandeling genomen. Via e mail krijgt u zo snel mogelijk antwoord

Locatie

Sportbox
Plesmanweg 450
1965 BD Heemskerk