De accommodatie

MSA de Velst is een onderdeel van de nieuwbouw van de Heliomareschool in Heemskerk. In deze prachtige accommodatie zijn diverse sportvoorzieningen aanwezig waaronder twee openbare sportzalen, die in eigendom zijn van de gemeente Heemskerk. Beide sportzalen hebben een afmeting van 22 x 14 meter. Door een beweegbare vouwwand zijn de zalen te combineren tot een halve sporthal van 22 x 28 meter.

De sportzalen zijn ingericht met nieuwe en innovatieve sportmaterialen. Verder zijn aanwezig vier ruime kleedkamers met douchegelegenheid en twee docentenkamers eveneens met douchegelegenheid. Ook is er een multifunctionele (vergader-) ruimte.
De entree van de openbare zalen bevindt zich recht tegenover de entree van de dansschool Aad Schoorl. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Mogelijkheden

De zalen worden door de week gebruikt door de Heliomareschool en twee basisscholen. ’s Avonds en in het weekend is er voldoende gelegenheid voor diverse sporten. Ideaal bijvoorbeeld ook voor zaalvoetbal voor de jeugd in de wintermaanden.

Huren acccommodatie

Door het invullen van het contactformulier doet u uw aanvraag voor de gewenste accommodatie.

Uw aanvraag wordt door ons kantoor in behandeling genomen. Via e mail krijgt u zo snel mogelijk antwoord.

gebruikersvoorschriften-binnensport-beverwijk

Locatie

MSA de Velst
De Velst 5
1963 KL Heemskerk