Stagevacature

Sportaccommodaties Beverwijk beheert, onderhoudt en exploiteert in opdracht van de gemeente Beverwijk en Heemskerk binnen- en buitensportaccommodaties, momenteel 4 sporthallen, 9 gymzalen en 4 sportparken. Primaire gebruikers zijn de sportverenigingen en onderwijsinstellingen, ook andere sport- en beweegaanbieders en derden maken gebruik van de locaties. De accommodaties worden ook gebruikt voor (sportieve) evenementen.

Ons team bestaat uit 12 betrokken collega’s die 7 dagen per weken zorgdragen voor schone en veilige sportaccommodaties waar duizenden sporters dag in dag uit hun sportplezier beleven.

Voor het nieuwe schooljaar hebben wij een uitdagende (deeltijd of voltijd, MBO/HBO) opdracht:

STAGE COMMUNICATIE

Jouw opdracht
Onze organisatie staat voor een nieuwe fase in haar bestaan. Deze fase vraagt om een update van onze communicatie in vorm en vormgeving. Jouw opdracht staat niet 100% vast, er is ruimte voor eigen inbreng en een gezamenlijke ontdekkingsreis. Wij zijn erg benieuwd naar jouw inzichten en creativiteit en naar de korte klappen en lange termijn adviezen waarmee jij ons helpt om onze organisatie beter op de kaart te zetten. Bredere interesse in en voor de wereld sport, bewegen en communicatie? Gezamenlijk stellen wij jouw stageopdracht op.

Onze omgeving
Je komt te werken in ons kantoor gevestigd in de Sporthal Beverwijk. Een sportieve omgeving die 7 dagen in de week in bedrijf is. Collega’s vliegen in en uit om elke dag sporters veilige en schone accommodaties te bieden. Je krijgt hier je eigen plek en de vrijheid om met goede voorstellen en adviezen de organisatie verder te helpen. Stagevergoeding afhankelijk van opleiding en omvang.

Geïnteresseerd?
Reageer dan per ommegaande naar Bas de Wit via bas@sportbeverwijk.nl.