Vacatures en stages

Sportaccommodaties Beverwijk is het sportbedrijf in de gemeenten Beverwijk en Heemskerk. Wij onderhouden en exploiteren de sporthallen, gymzalen en sportparken. Sportclubs faciliteren wij met goede sportvoorzieningen en bieden hen advies en ondersteuning.

Als geaccrediteerd leerwerkbedrijf bieden wij lopende het schooljaar diverse MBO en HBO stage- en afstudeerplekken aan. Warme contacten onderhouden wij hiervoor met onderwijsinstellingen in onze omgeving / bedrijfstak. Maatwerk is mogelijk en wij waarderen studenten die op eigen initiatief contact met ons opnemen om met elkaar een passende stage vorm te geven.

Vacature
Medewerker buitensport

Werk je graag met mooie machines in de buitenlucht? Hou je van sport en ben je een handige aanpakker? Dan ben jij de collega die wij zoeken om de buitensportaccommodaties in Beverwijk en Wijk aan Zee in topconditie te houden!

Dit ga je doen
In deze functie zorg jij ervoor dat de sportparken in Beverwijk en Wijk aan Zee het beste onderhoud krijgen. Samen met je collega’s en onderaannemers werk je dagelijks tussen ongeveer 7:00-15:30 uur aan bijvoorbeeld de velden zelf, de hekwerken, het snoeien van de hagen of de bestrating. Na een opstart met een bak koffie gaat iedere collega zelfstandig aan het werk of voer je klussen in gezamenlijkheid uit. Tijdens de lunch en tussendoor treffen jullie elkaar. Ook heb je contact met de gasten op het sportpark bijvoorbeeld wanneer zij vragen hebben of nieuwsgierig zijn naar jouw werk. Geen dag is hetzelfde en door het jaar heen staan er andere werkzaamheden gepland. Dit maakt jouw werk uitdagend, veelzijdig en interessant.

Dit bieden we jou:

 • Een jaarcontract voor 36 uur per week* met de intentie deze te verlengen;
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.288 en € 3.327 op basis van 36 uur per week. Het exacte salaris wordt afgestemd op de opleiding, kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Een toelage beschikbaarheidsdienst;
 • Een individueel keuzebudget, waaronder het vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
 • Een afwisselende baan met veel vrijheid;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP;
 • Werken in en vanuit het sportieve hart van Beverwijk en het sportpark in Wijk aan Zee.

* Het betreft een functie voor 36 uur per week. Ben je minder uur beschikbaar, dan nodigen we je toch uit om te reageren.

Dit neem jij mee:
Binnen deze functie pak je alles op het gebied van onderhoud aan, dat vraagt om kennis en kunde, maar dat leren we je graag! Wat jij vast mee kan brengen:

 • Twee rechterhanden en de wil om alle ins en outs te leren over het vak;
 • Bij voorkeur een opleiding op het vakgebied van terreinmeester;
 • Enige flexibiliteit is gewenst omdat het keuren van de sportvelden ’s avonds en in het weekend tot je takenpakket hoort;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs BE en T;
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in Beverwijk / Heemskerk of de directe omgeving;
 • Als je bij ons komt werken, vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen voor ingang van de arbeidsovereenkomst. Wanneer je geen VOG kunt overhandigen, kun je niet bij ons werken.

Nieuwsgierig! Leuk! Wij ook naar jou!
Heb je vragen over deze vacature? Bas de Wit, je toekomstig leidinggevende staat je graag te woord. Bel of stuur een WhatsApp bericht met jouw vraag naar 06 59 888 275. Direct solliciteren, stuur dan jouw motivatie en CV naar bas@sportbeverwijk.nl. Kennismaking vindt in overleg plaats.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uren per week 36 uur*
🎓 Werk- en denkniveau LBO/MBO
💰 Salarisniveau € 2.288 en € 3.327
🏢 Beoogde startdatum in overleg

Sportaccommodaties Beverwijk
Van Loenenlaan 1
1945 TB Beverwijk
E info@sportbeverwijk.nl
T 0251-234447